Uw betrouwbare partner voor schoonmaaktaken in en rond Gistel

Contacteer ons

services

Wij staan dag en nacht paraat

Uw gebouw en alle uitrusting die zich in het gebouw bevindt, zijn u dierbaar. Wij behandelen uw zaken met respect. Of het nu gaat om dure elektronica in uw kantoor, delicate meubelen en accessoires in uw privéwoning of de uitrusting in uw horeca: wij dragen hier zorg voor. Ons schoonmaakteam is betrouwbaar en dynamisch. Daarnaast zijn we ook flexibel en passen we ons aan in functie van uw werkschema. Na een avondje feesten komen wij uw bar reinigen. En vooraleer de ochtendploeg arriveert, is uw atelier alweer helemaal proper.

Dynamisch schoonmaakbedrijf in Gistel

divider

Wij profileren ons als een veelzijdig en flexibel schoonmaakbedrijf waarbij u niet vasthangt aan starre contracten. Geen enkele schoonmaaktaak schrikt ons daarbij af. We zijn actief in Gistel en West-Vlaanderen.

  • Schoonmaken van privéwoningen

  • Schoonmaken van vakantiewoningen en de gemeenschappelijke delen van appartementen

  • Schoonmaken voor bedrijven (schoonmaak kantoor, industriële omgeving of atelier)

  • Schoonmaken van horecazaken en feestzalen

  • Schoonmaken van openbare gebouwen (ook in de zorgsector)

  • Nachtelijke schoonmaak

  • Zware verontreiniging, bijvoorbeeld na een renovatieproject of na uithuiszetting huurder.

Waarom kiezen voor Alex Cleaning in Gistel?

Alex Cleaningis dag en nacht beschikbaar, ook in het weekend. Hierdoor hoeft de schoonmaak uw bedrijfsactiviteiten niet te verstoren. Daarnaast stellen wij ons flexibel op. Indien uw feestje uitloopt, komen wij het feestgedruis niet verstoren. En wanneer u overuren klopt, komen we later wel langs. Wij dragen zorg voor uw bedrijfsprocessen en werken daarom alleen met personeel dat de nodige flexibiliteit aan de dag kan en wil leggen.

Zoekt u naar een schoonmaakbedrijf die rekening houdt met uw activiteiten? Gaat het om bijzondere schoonmaaktaken? Contacteer dan Alex Cleaning in Gistel en ontvang gratis een offerte.