Laat uw privéwoning professioneel schoonmaken

Contacteer ons

schoonmaak particulieren

Uw woning met respect schoongemaakt

Alex Cleaning uit Gistel is een familiebedrijf met ervaring in uiteenlopende schoonmaakopdrachten. Ook particuliere woningen maken wij graag schoon. Het kan daarbij gaan om een eenmalige schoonmaak, bijvoorbeeld voor verkoop of na verhuring, maar ook om de wekelijkse schoonmaak van uw woning. Ons team is zeer gedreven en gaat met veel zorg en respect om met uw bezittingen. Wij bespreken vooraf grondig wat er precies dient te gebeuren en hoe dikwijls wij langs dienen te komen. U kiest zelf de uren en dagen waarop wij langskomen, rekening houdende met onze agenda en andere boekingen.

Ook schoonmaak van gemeenschappelijke delen

divider

Naast de schoonmaak van privégedeelten, maken wij ook gemeenschappelijke ruimtes schoon. Denk daarbij vooral aan de gemene delen van het appartement. Wij beperken ons lang niet alleen tot het schoonmaken van de vloeren. Ons takenpakket bestaat uit:

  • Schoonmaak van ruiten

  • Schoonmaak van liften

  • Onderhoud en reinigen van de trappenhal

  • Reinigen van parkeergarages

  • Reinigen van individuele eenheden, zoals vakantiehuizen na verhuur.

Schoonmaken na renovatie

Is er sprake van ernstige vervuiling, bijvoorbeeld na een renovatie? Of moeten we na het vertrek van uw huurder een augiasstal reinigen? Voor ons geen probleem. Wij hebben alles al gezien en weten elke woning schoon te maken, hoe vuil het er ook mag zijn. Hierbij houden we rekening met uw wensen en komen we graag even langs, opdat we de situatie kunnen inspecteren en een offerte op maat opstellen. Wij doen dit niet alleen in Gistel maar overal in West-Vlaanderen. Contacteer ons voor meer informatie.

Zoekt u naar een schoonmaakdienst voor uw vakantiewoning? Of heeft u een schoonmaker nodig voor de gemene delen? Contacteer dan Alex Cleaning uit Gistel.