Een propere werkplek loont!

Contacteer ons

schoonmaak bedrijven

De schoonmaak van uw bedrijf volgens uw werkschema

Het is niet altijd eenvoudig om de perfecte uren en dagen te vinden waarop uw bedrijf of kantoor wordt gepoetst. Dat weten wij uit de jarenlange ervaring die wij nu toch al op zak hebben. Daarom hebben wij besloten om 24/24 en 7/7 te werken. U beslist zelf wanneer onze schoonmaakploeg bij u langskomt. Wij kunnen bijvoorbeeld uw kantoor ’s morgens of ’s avonds laat komen poetsen, wanneer het kantoor leeg is. Maar wist u dat het vaak loont om uw bedrijf tijdens de werkuren schoon te maken? Dat maakt het schoonmaken persoonlijker en zorgt voor bewustwording, waardoor de werkplek langer proper blijft. Hoe dan ook beslist u zelf op welke dagen en uren wij uw bedrijf komen schoonmaken.

Schoonmaak bedrijven in West-Vlaanderen

divider

Het team van Alex Cleaning is Gistel is ervaren, bekwaam en zorgzaam. Waar we ook werken, gaan we respectvol om met uw gebouw en de inhoud ervan. We hebben ervaring in het schoonmaken van verschillende gebouwen, bedrijven en overheidsinstellingen.

  • Schoonmaak van kantoren

  • Schoonmaak van winkels

  • Schoonmaak van apotheken

  • Schoonmaak van ziekenhuizen

  • Schoonmaak van scholen en sporthallen

  • Schoonmaak van hotels

Zowel eenmalig opdrachten als schoonmaakcontracten

U kunt langdurig op onze diensten rekenen dankzij onze flexibele schoonmaakcontracten. Indien u echter eenmalig een schoonmaakbedrijf in Gistel nodig heeft, bijvoorbeeld voor het reinigen van uw kantoor na een renovatieproject, staan we eveneens voor u klaar. Contacteer ons voor meer informatie!

Zoekt u een ervaren schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw werkruimte, magazijn of kantoor? Dan helpen wij u graag. Contacteer ons nu telefonisch of via het contactformulier op deze website.